Saveta Bogdan are o nouă relație. După ce s-a despărțit de fostul ei iubit de profesie avocat, interpreta iubește din nou. 

Saveta Bogdan a ajuns la frumoasa vârstă de 76 de ani și simte fiorii dragostei mai bine ca oricând. Aceasta are un noi iubit care este diplomat. Relație celor doi este de câteva luni, dar la distanță. Interpreta și noul partener se înțeleg foarte bine și au vrut să păstreze relația secretă.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a spus Saveta Bogdan.

Iubitul artistei nu este român și locuiește într-o altă țară. Saveta Bogdan nu este dispusă să părăsească România pentru a merge după el. Își iubește fanii, dar și cariera pe care a construit-o aici, în atâtea decenii de activitate. Partenerul său îi face numeroase surprize și de la distanță și îi trimite multe flori.

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a mai adăugat interpreta.

Social media

Saveta Bogdan a fost înșelată cu zeci de femei

Interpreta de muzică populară a fost înșelată cu zeci de femei de fostul ei soț. Saveta Bogdan a aflat că bărbatul s-a culcat cu peste 80 de femei de-a lungul căsniciei lor de 30 de ani.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a mărturisit Saveta Bogdan la Antena Stars.