Taylor Swift are o relație de lungă durată cu actorul și modelul Joe Alwyn. Cei doi sunt împreună încă din anul 2016, iar relația lor a fost făcută cunoscută publicului imediat după ce cântăreața s-a despărțit de fostul său iubit, Tom Hiddleston.

Joe Alwin nu este o personalitate foarte cunoscută în presă, în special pentru faptul că îi place să aibă control asupra aparițiilor sale în mass-media. De-a lungul anilor, el a oferit doar câteva interviuri publicului, iar acestea nu au dezvăluit foarte multe despre el. De asemenea, cei doi încearcă să își țină relația cât mai privată, fiind foarte atenți la detaliile care sunt divulgate fanilor.

În primul rând, Joe Alwin este actor. El face parte din distribuția filmului  „Harriet”, o producție cinematografică de succes lansată recent.

Înainte de a-și face debutul în cinematografie cu filmul  „Life of Pi ” în anul 2016, Joe a lucrat pentru câțiva ani în industria teatrului din Londra. A avut chiar șansa să câștige un Oscar pentru rolul său, însă filmul nu a avut recenzii foarte bune din partea criticilor.

De asemenea, actorul nu este foarte activ în mediul online. Celebritatea lui a crescut abia după ce relația lui cu Taylor a fost făcută publică. Până atunci, tânărul ducea o viață liniștită, locuind alături de părinții săi. Este cunoscut și faptul că Taylor Swift purta adesea peruci și costumații atunci când ieșea în public cu el, tocmai pentru a-și păstra relația secretă.

Pe lângă relația sa cu Taylor și cariera sa de actor, Joe Alwin este și model. În anul 2018, el a fost imaginea casei de modă Prada pentru colecția lor de lenjerie pentru bărbați din sezonul primăvară-vară.

Cu toate că fanii și-ar dori să afle mai multe, este de apreciat că cei doi reușesc să îți păstreze relația privată. Taylor este vânată de presă la orice pas, dar din câte se pare ea nu își dorește ca viața ei personală să fie un subiect de tabloid.