Fanii serialului „Las Fierbinți” îl știu, cu siguranță, pe Leonid Doni, actorul care îi interpretează rolul  polițistul din celebra producție de la ProTV. Atunci când vine vorba de viața lui personală, Robi este foarte discret. Totuși de curând, el a vorbit, pentru prima dată, de iubita lui. 

Robi din „Las Fierbinți”, adică Leonid Doni, s-a născut în Republica Moldova și nu este cu iubita lui. Totuși, cei doi au doi copii gemeni împreună. Femeia nu este actriță și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Robi din „Las Fierbinți” are o iubită care nu vrea să se expună

Într-un interviu recent, Robi din „Las Fierbinți” a vorbit, în premieră, despre iubita lui și a explicat de ce preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

„Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele”, a declarat Robi din „Las Fierbinți” despre iubita lui, pentru Click. 

Cine este iubita lui Robi din „Las Fierbinți” și de ce nu o cunoaște nimeni: „Nu-mi place să fac...” Facebook

De ce nu îl recunoaște lumea pe stradă

Totodată, Leonid Doni a mărturisit că î se întâmplă foarte rar să fie recunoscut pe stradă de fanii „Las Fierbinți”, iar explicația este una, cel puțin…ciudată.

„Nu mă opreşte lumea, pentru că nu am cascheta la mine. Dacă aveam cascheta de poliţist, m-ar fi oprit pentru că aşa eram mult mai uşor de recunoscut. Dar mă mai recunoaşte lumea pe stradă.

Două persoane mi-au spus Leonid şi m-am blocat. Şi m-au felicitat pentru serial. În rest, sunt strigat Robi, m-am obşinuit. Sau Robi, gabore”, a mai spus actorul, potrivit aceleași surse.

Robi din „Las Fierbinți” s-a născut în Republica Moldova

Leonid Doni are o carieră impresionantă în actorie. De fel, aceasta nu e originar din România, s-a mutat aici din Chișinău.

„Am venit în Bucureşti în 1996 şi am făcut liceul de muzica. Dar nu am voce, doar am încercat. Am jucat în serialul „Vine Poliţia” şi filmul „Naşa”, a mai spus el.