Cine este iubita lui Oase? Este întrebarea la care fanii nu au avut un răspuns până de curând. Oase a decis că este timpul ca lumea să afle cine este femeia pe care o iubește. O iubește atât de tare încât vrea să își întemeie o familie cu ea și nu-și poate imagina viața în lipsa ei. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Oase să iubească atât de tare și nici să gândească deja la copii.

Oase este cunoscut de fanii lui ca fiind un ttip extrem de relaxat și cu foarte mult simț al umorului. Nu mulți știu faptul că este și o fire extrem de sensibilă, mai ales atunci când vorbeste de femeia pe care o iubește; cea despre care a dat multe detalii recent. Fostul concurent de la Asia Express a fost invitat în emisiunea ”Showbiz Report”. Acolo, Oase a fost extrem de sincer și a vorbit chiar și despre viața lui personală.

Se pare că Oase are planuri mari cu viața lui și plănuiește să le ducă la bun sfârșit. Cu multe fane în întreaga țară, el are ochi doar pentru o singură femeie; alături de care se vede și peste mulți ani. Nimeni nu a știut multe lucruri despre până acum, dar a venit momentul ca fanii, dar mai ales fanele să știe de existența ei.

Cine este iubita lui Oase?

”Eu sunt un tip mai sensibil când vine vorba de asta, dar ne înțelegem foarte bine, dar amândoi suntem foarte căpoși. Mie nu mi-a plăcut niciodată să pierd timpul, din moment ce sunt cu ea, normal că am gânduri serioase, dar toate la timpul lor. Îmi plac copiii și da, mi-aș dori, deși am un pic de panică, pentru că nu mă simt încă pregătit. Dacă o să am doi sau niciunul, asta e, las timpul să decidă”, a spus Oase, la Antena Stars.