Cum a ieșit Andrei Ștefănescu din triunghiul amoros și ce schimbări s-au produs în viața sa.

Andrei Ștefănescu avut câteva probleme în viața de familie, iar ceea ce se întâmpla făcea parte dintr-un triunghi amoros. Vedeta de la Antena Stars a avut două relații în paralel. S-a despărțit de soția sa, Antonia, a rămas cu noua iubită, iar în final a luat o hotărâre.

Mai mult de un an zile, Andrei Ștefanescu avea o relție în paralel cu o colegă de la Antena Stars. Într-un final, s-au liniștit apele în cuplul celor doi și cântărețul a luat o decizie asupra viitorului. Speră că totul va intra pe un făgaș normal și că se bucură de relația sa.

Decizia luată a constat în împăcarea cu fosta soție Antonia, care este și mama copilului său. Cei doi au făcut mai multe schimbări în viața de cuplu și sper că totul va fi ca înainte de despărțire.

Nu au spus motivul despărțirii

Cei doi s-au despărțiti în august 2020 și nu au vrut să spună motivul real al despărțirii. Au rămas prieteni datorita copilului pe care îl au împreună.

După despărțirea celor doi, Antonia are o relație cu Vincenzo Aiello. Vincenzo a participat la show-ul culinar „Chefi la Cuțite” în echipa lui Chef Scărlătescu. Relația lor părea că merge bine, iar lucrurile începeau să evolueze.

Prezentatorul TV alături de noua iubită s-au mutat la scurt timp după despărțirea de Antonia. Relația a fost una trecătoare care a ținut doar câteva luni. După acest eveniment, foștii soți au decis să se împace.

Social Media

Antonia a renunțat la relația cu Vincenzo pentru că nu mai mergea. Tot ea l-a căutat pe Andrei pentru a se împăca. Prezentatorul a rămas și cu iubita de la Antenă și dorea să se împace cu fosta soție. Într-un final, a încheiat relația cu aceasta și cei doi s-au împăcat. S-au mutat împreuna în Volunari, iar Antonia a renunțat la job-ul său pentru a se dedica vieții de familie.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.