,,Mr. Saramură” i-a dat pe spate pe jurați. Acesta a pregătit o saramură după o rețetă proprie, pe care nimeni nu a preparat-o până acum

În cadrul ediției sezonului 10 ,,Chefi la cuțite”, chefii au rămas de-a dreptul surprinși de preparatul lui Ispas Dumitrescu Mihai. Bărbatul este de profesie bucătar, iar ,,numele de scenă” i l-a pus chiar Florin Salam. În discuția pe care a avut-o cu bucătarii-chefi, acesta a mărturisit că îi pregătește de mâncare ,,Regelui manelelor”. 

,,Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din România. Sezonul 10 deja a început, iar în fața juraților vin oameni care mai de care mai talentați. Așa a fost și în cadrul acestei ediții, când s-a prezentat nimeni altul decât bucătarul lui Florin Salam.

Bucătarul lui Florin Salam a făcut senzație la ,,Chefi la cuțite”. Ispas Dumitrescu Iulian a pregătit cea mai bună saramură

Având încredere în propriul talent că pregătește cea mai bună saramură din oraș, bucătarul Ispas Dumitrescu Florin a venit convins să obțină un cuțit.

Porecla de ,,Mr. Saramură” i-a fost dată datorită saramurii pe care o pregătește și cu care se mândrește. Acest lucru a fost spus chiar de către el și așa jurații au avut ocazia să afle cât mai multe informații.

captură tv

„Toți prietenii îmi zic așa. Inclusiv Florin Salam îmi zice Mr. Saramură. Gătesc pentru el”, a dezăluit concurentul Ispas Dumitrescu Florin, de la ,,Chefi la Cuțite”, sezonul 10.

„Deci ești bucătar personal? Private Chef?”, l-a întrebat Chef Florin Dumitrescu pe acesta, curios fiind, în cadrul emisiunii.

,,Mr. Saramură” i-a răspuns că da, într-adevăr, aceasta este ocupația lui.

Ce schimbări s-au făcut în sezonul 10, la emisiunea ,,Chefi la cuțite”

antena 1

Noul sezon le aduce celor de acasă un nou format al emisiunii. Este pentru prima dată când ,,Chefi la cuțite” are două prezentatoare. Alături de Gina Pistol, s-a alăturat și Irina Fodor. Irina Fodor se ocupă să îi prezinte pe concurenți în primele ediții ale emisiunii.

Gina Pistol se va ocupa să îi însoțească pe aceștia, cât și pe jurați până în finală.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!