Roxana Ciuhulescu este o prezență constantă pe micile ecrane, însă familia și-o ține departe de lumina reflectoarelor. Puțini știu că fosta prezentatoare a emisiunii ‘ProMotor’ mai are un frate. Felix Sebastian este mai mare cu șase ani decât vedetă și mult mai înalt. Roxana Ciuhulescu are 1,92 înălțime, iar fratele ei are cu 10 centimetri mai mult. 

Cine este fratele Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu l-a prezentat fanilor virtuali pe fratele mai mare, cu ocazia zilei de naștere a bărbatului. Sportiva i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare.

arhivă personală

Vedeta a dezvăluit că are o relație specială cu Felix Sebastian, despre care a mărturisit că a susținut-o întotdeauna și a avut grijă de ea când erau copii. El a împlinit 49 de ani.

„Eu îi spun «Feliuță», iar el mie, «Motzu». Când el avea 18 ani, eu aveam 12 și mă lua cu el la întâlniri. Cu o mână își ținea gagica, cu cealaltă mă ținea pe mine. Nici la întâlniri nu scăpa de mine. Tot el este cel care, într-o iarnă, când am pierdut cheia casei la săniuș și am stat mult pe afară, și-a scos haina ca să mi-o pună pe umeri. Tremuram amândoi ca doi pisoi, iar el a simțit să mă protejeze.

Și tot el a fost cel mai mare suporter al meu, pe vremea când jucam handbal de performanță. A avut grijă de mine mereu și pentru toate astea, îi mulțumesc. El este Felix Sebastian Ciuhulescu , cel mai bun frate de pe pământ și azi este ziua lui de naștere. La mulți ani, Feliuță! Să-mi trăiești sănătos, iubit și fericit! Te iubesc mult!”, a scris pe Facebook Roxana Ciuhulescu, potrivit Libertatea.ro.

Roxana Ciuhulescu a suferit enorm după divorț

Roxana Ciuhulescu a divorțat de tatăl fiicei sale, Mihai Ivănescu, în 2017. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani. Potrivit Click, motivul divorțului ar fi fost infidelitatea bărbatului.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! – iubită.…ahh, era să uit şi «umpic» gravidă. Da! – voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit – un frăţior.

Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos”, scria Roxana, pe blogul său.