Reclamă
Reclamă

Informații noi despre cadavrul descoperit de un grup de turiști pe plajă în stațiunea Mamaia. Oamenii legii au reușit să o identifice pe tânăra găsită fără viață. Ar fi vorba despre o figură cunoscută în domeniul artistic din România. 

Cine este femeia găsită moartă în Mamaia în această dimineață

Misterul femeii misterioase, găsită fără viață pe plajă în Mamaia, a fost elucidat. Polițiștii au deschis o anchetă, iar la câteva ore după descoperirea macabră au reușit s-o identifice.

Numele tinerei era Laura Roşca, cunoscută ca DJ Lalla în spațiul public. În plus, tânăra avea o comunitate impresionantă de urmăritori și în mediul online.

Autoritățile au luat în calcul mai multe variante referitoare la circumstanțele în care femeia și-a pierdut viața. O primă ipoteză ar fi că aceasta s-a înecat în timp ce s-a aventurat în valurile mării.

Reclamă

A doua este o sinucidere, care este susținută și de postările recente ale Laurei pe rețelele de socializare. Mai exact, se pare că tânăra ducea o bătălie grea cu „boala secolului” și anume depresia.

În ultima postare de pe Instagram, tânăra urmărită de peste 20.000 de oameni a folosit, printre altele şi tag-ul „Fvckdepression”. În ultimele imagini pe care cunoștințele sale le-au văzut cu ea, apărea într-un videoclip pe fundalul căruia se auzea un discurs motivațional.

Mai există și varianta unei crime, însă până acum nu există niciun indiciu care să-i trimită pe oamenii legii la această variantă. Pe corpul său nu au fost descoperite urme de violență, semn că moartea sa s-a produs după ce a intrat în apa Mării Negre.

Trupul său neînsuflețit a fost descoperit joi, 28 septembrie, pe o plajă din stațiunea Mamaia. Un grup de turiști a fost cel care a găsit-o și a alertat imediat autoritățile.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost ridicat și dus pentru efectuarea cercetărilor necesare medicale. Ancheta va stabili cum a murit tânăra și dacă cineva se face vinovat pentru decesul său.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro