Nicolae Guță are un băiat de doar câteva luni.

În urmă cu puțin timp, lumea mondenă a fost zguduită de vestea că Nicolae Guță este tată pentru a douăsprezecea oară.

Manelistul în vârstă de 54 de ani, devenit soț încă de la 14 ani, s-a iubit de-a lungul timpului cu multe femeie, șase dintre ele făcându-l tată.

În prezent, artistul are 12 copii, ultimul venind pe lume în urmă cu doar câteva luni.

Nicolae Guță, tată pentru a douăsprezecea oară

 

 

Dacă inițial vestea care a făcut înconjurul lumii mondene spunea doar că Nicolae Guță mai are un moștenitor, potrivit Spynews.ro, fără alte detalii legate de copil ori de cea care l-a făcut tată, acum vin și primele declarații făcute de Nicu, unul dintre fiii cei mari ai „Regelui manelelor”.

Așa că, secretul a fost deslușit! Potrivit informațiilor oferite de Nicu, mama celui mai mic copil al lui Nicolae Guță este Cristina, femeia alături de care artistul trăiește de ani buni și care a reușit să-l facă bărbat de casă. Cei doi sunt căsătoriți din 2016, iar de trei luni și-au mărit familia cu încă un copil, cuplul fiind deja părinți.

Sursa: Social Media

În tot acest timp, spune Nicu, manelistul nu a apucat să petreacă foarte multe momente alături de mezin, fiind prins cu evenimentele pe care deja le avea programate, dar, cu siguranță, va recupera totul când agenda profesională se va goli și contul bancar se va umple.

„Cristina (nr. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (nr. a venit bebelușul pe lume).

A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a declarat Nicu, fiul lui Nicolae Guță, la un post de televiziune.

Ce nume special i-a pus Nicolae Guță, mezinului său

Cât despre numele copilului, dacă până acum Nicolae Guță a preferat să-și numească unii dintre moștenitori cu derivate din numele său, de această dată a ales cu totul altă variantă.

Nicolae și Cristina, zice Nicu, care precizează că încă nu și-a cunoscut fratele, s-au decis ca pe mezinul familiei să îl cheme Selin.

„Selin! Așa am înțeles… Nici eu nu am apucat să îl văd”, a mai adăugat acesta.

 

 

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.