Al Pacino nu mai are nevoie de prea multe prezentări.

Actorul i-a cucerit pe toți cu rolul lui din „Nașul” care, în continuare, rămâne unul dintre cele mai emblematice pentru el. Însă, actorului nu-i merge bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal.

Al Pacino este unul dintre numele sonore ale cinematografiei. De-a lungul timpului, acesta a devenit o adevărată referință pentru toți iubitorii de film, dar și pentru colegii de breaslă. În cariera sa, aceasta a interpretat o mulțime de personaje magistrale, în care s-a identificat, mai mult sau mai puțin. Dar, de departe, cel mai frumos rol abia acum i se pregătește.

La scurt timp după ce Robert De Niro a anunțat că va deveni tătic, se pare că Al Pacino îi calcă pe urme. Pacino a anunțat că el și iubita lui Noor așteapta un copil. Nu este primul pentru marele actor. Dar, este primul pentru Noor și pentru ei, în calitate de cuplu.

Cine este femeia care îi va oferi lui Al Pacino al patrulea copil. Este mai tânără cu 53 de ani decât actorul
people

Al Pacino este în culmea fericirii

Anunțul i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că nimeni nu se aștepta la asta. Al Pacino are 83 de ani, iar apropiații au crezut că are de gând să-și petreacă restul vieții în liniște și armonie. Ei bine, actorul din „Nașul” pare că abia acum se pregătește pentru adevărată viață. Și nu singur, ci alături de partenera lui cu 53 de ani mai tânără.

Vârsta este doar un număr, spun mulți, însă, se pare că Noor Alfallah are o mare pasiune pentru bărbații celebri și cu bani. Poate că mulți o știu datorită relației cu Pacino, dar aceasta nu este deloc străină de asocieri cu bărbați care i-ar fi putut fi bunici.

În trecut, Noor s-a iubit cu Mick Jagger, iar intre ei era o diferență de 50 de ani. După ce s-a despărțit de el, s-a cuplat cu regizorul de 91 de ani, Eli Roth.