Cabral Ibacka unul dintre cei mai cunoscuţi și apreciați prezentatori TV din România. Mereu cu zâmbetul pe buze și optimist din fire, Cabral transmite tot timpul publicului din energia sa pozitivă. El are o familie împlinită formată din 2 copii minunați: Namiko, fetița care a ajuns prima pe lume și un băiețel de doar câteva luni. După cum știm cu toții, Cabral este căsătorit cu frumoasa Andreea Ibacka. Cei doi sunt fericiți și nu uită să se bucure de familia lor.

Numele femeii care i-a dat viață lui Cabral, este  Argentina Boldea. Ea este cea care s-a chinuit să-i ofere lui Cabral un trai decent. Pentru asta, prezentatorul tv îi este recunoscător. Astfel, Cabral i-a dedicat un mesaj postat pe contul personal de Facebook, povestind cum a fost copilăria sa.

Care sunt regretele mamei lui Cabral vizavi de acesta

Iată mesajul pe care l-a postat Cabral pentru mama sa în mediul online și câtă emoție a transmis.

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Și că eu nu știu nici acum, după mulți ani, dacă aș ști să fac mai bine decât a făcut ea. Și că n-are rost să se gândească dacă a făcut și chestii mai puțin bune…

Cine este femeia care a luptat să-l crească pe Cabral. Iată ce dezvăluiri emoționante a făcut prezentatorul TV
social media

Mai bine se gândește la cât de greu a început viața și cât de multe lucruri a reușit să facă ea, prin puterile ei. Și mi-a mai zis că-i pare rău că n-au fost bani să mă dea la niște școli din alea mai cu moț.

Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis. Dar i-am recunoscut că, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Și că, din nou, a făcut atât de multe bune, cu toate șansele potrivnice, încât gândurile astea efectiv nu-și au rostul” a scris cabral pe contul său de Facebook.

Cabral a fost părăsit de tată

Tatăl lui Cabral este de origine congoleză. Acesta a cunoscut-o pe Argentina, mama lui Cabral în perioada facultății. Cei doi s-au îndrăgostit, iar ulterior ea a rămas însărcinată cu îndrăgitul prezentator. Cabral nu a trecut numai prin momente plăcute de-a lungul vieții, întrucât a fost părăsit de tatăl său la doar câteva săptămâni de la naștere. De aceea, Cabral Ibacka îi datoreaza totul mamei lui și se pare că acesta o iubește din tot sufletul.