Adriana Iliescu, o fostă profesoară universitară, a devenit celebră în țara noastră în cursul anului 2005 și numele său figurează chiar în „Cartea Recordurilor”. În anul 2005, Adriana Iliescu avea vârsta de 66 de ani și a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana. Cea din urmă s-a născut pe 16 ianuarie. După nenumărate eforturi supraomenești, în calea Adrianei Iliescu a apărut medicul potrivit. Mai târziu, aceasta l-a văzut ca fiind Dumnezeu. Medicul a ajutat-o cu fertilizarea în vitro și, iată, că are o fetiță sănătoasă și super inteligentă. După ce a născut, Adriana Iliescu a devenit, la propriu, cea mai bătrână mamă din țara noastră, apărând mult timp pe prima pagină a ziarelor.

Adriana Iliescu și-a crescut singură fiica și a nu a băgat în seamă răutățile lumii. Cum era de așteptat, la vârsta de 14 ani, Eliza Iliescu a fost curioasă să afle cine este tatăl său. Răspunsul Adrianei Iliescu a fost că tatăl său este plecat în străinătate.

M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a declarat Adriana Iliescu la un post de televiziune.

Cine este, fapt, tatăl Elizei, fiica celei mai bătrâne mame din România. Când a aflat adevărul, a izbucnit în lacrimi!
Playtech

 

Adriana Iliescu a declarat că Eliza este un copil model. Este o elevă de nota 10 și a învățat să aibă grijă și de gospodărie. Acum, este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Este matură și, se pare, că a înțeles întreaga situație, chiar dacă nu i-a fost ușor.

Eliza nu va afla niciodată cine este tatăl său

De curând, Adriana Iliescu și-a luat inima în dinți și i-a spus adevărul fiicei sale despre această poveste dureroasă. Eliza Iliescu a izbucnit în plâns când a aflat că nu va ști niciodată cine este tatăl său.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până când la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl, pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă. Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. […] Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede ca pe o figură paternă”, au declarat apropiații fostei profesoare universitare, potrivit playtech.ro.