Carmen Iohannis a găsit designerul perfect care să-i facă ținutele potrivite statutului său.

Eli Lăslean este dovada concretă că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat. Eli este designerul preferat al Primei Doamne, dar, până a ajunge în acest punct, traseul ei a fost unul extrem de interesant. 

Nu mai este niciun secret faptul că soția lu Klaus Iohannis atrage de fiecare dată privirile. La fiecare apariție în public, Carmen Iohannis este analizată de zeci de critici care abia așteaptă să-i taxeze gafele vestimentare. Din fericire pentru ea, aceste situații au fost din ce în ce mai rare în ultima perioadă, iar asta i se datorează lui Eli Lăslean.

Eli este o creatoare autohtonă foarte cunoscută pentru stilul vestimentar pe care obișnuia să-l abordeze în creațiile sale. Vorbim la trecut pentru că, în prezent, aceasta s-a schimbat radical, mai ales de când o îmbracă pe Prima Doamnă. Nu este deloc ușor să faci ținute pe placul lui Carmen Iohannis, dar, până acum, Eli s-a descurcat de minune.

Creatoarea a povestit pentru ego.ro cum a început traseul ei alături de Carmen Iohannis. Eli activează de ani buni în lumea modei și și-a stabilit mereu țeluri mărețe. Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost aceea de crea ținute pentru Carmen Iohannis.

Cine este Eli Lăslean și cum a ajuns să o îmbrace pe Carmen Iohannis. „N-am făcut nimic, decât să visez”
Instagram

Eli Lăslean este ajutată de fiul ei

În momentul în care începuse să își piardă orice speranță, Eli Lăslean a primit un telefon care avea să-i schimbe radical viața. La capătul firului era chiar Prima Doamnă care îi cerea să lucreze cu și pentru ea. Lui Eli nu i-a venit să creadă. Aceea a fost dovada clară că Universul a lucrat în favoarea ei.

Eli a recunoscut că nu este deloc simplu să o îmbraci pe Prima Doamnă. Pe lângă vasta ei experiență, creatoarea a mai un avantaj major. Carmen Iohannis arată foarte bine și are proporțiile ideale. Asta face ca orice haină pe care o îmbracă să arate impecabil pe ea.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj.

După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie primeai doamne. La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire”, a declarat Eli Lăslean pentru ego.ro.

@revistaego.ro Eli Lăslean, creatoarea de modă care o îmbracă pe Carmen Iohannis și creează și pentru Casa Regală a României, și Corina Leca, cea mai cunoscută creatoare româncă de pălării din Europa, sunt invitatele speciale ale Danei Săvuică la ediția EGO Life de luni, 8 august.Te așteptăm la o lecție despre stil, eleganță, feminitate și bun gust. Promitem un dialog spumos și o mini prezentare de pălării!____Emisiunea #EGOLife poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00, pe:~ Facebook.com/RevistaEGO.ro ~ YouTube.com/EGOonline#elilaslean #corinaleca #carmeniohannis #danasavuica #EGOromania #EGOLife #ego ♬ sunet original – www.EGO.ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.