Povestea regretatului actor cu soția sa pare este dovada vie a faptului că dragostea poate învinge orice obstacol.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani. iar în urma sa a lăsat o durere fără margini. Medicii au făcut tot ce au putut pentru ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească, dar problemele cardiace au fost mult prea puternice. Dacă toată lumea știe despre talentul actoricesc al acestuia, puțini știu cine este femeia care i-a fost alături o viață întreagă. 

Soția lui Alexandru Arșinel are în continuare probleme de sănătate

Probabil, multă lume a fost tentată să creadă că regretatul actor a împărțit și viața de familie cu Stela Popescu. cu care a apărut mereu la spectacole sau pe marile scene.

Dacă Alexandru Arșinel a adorat să fie în lumina reflectoarelor, dedicându-și viața pasiunii pentru teatru, Marilena a preferat să rămână departe de lumea mondenă. Aceasta a ales să își susțină partenerul de viață din umbră.

( CITEȘTE ȘI: Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa. Regretatul artist a cucerit-o printr-o metodă inedită )

Cine este, de fapt, soția lui Alexandru Arșinel. Cum arătau cei doi în tinerețe
Arhivă

Ultimii ani au fost dificili pentru cei doi. Marilena a suferit un grav accident, în urma căruia a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. În acele momente, Alexandru Arșinel i-a fost și mai aproape soției sale. În cadrul unei emisiuni televizate, regretatul actor mărturisea că îi va fi alături Marilenei până la finalul vieții.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.

Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea în cadrul unui interviu Alexandru Arșinel. în urmă cu un an.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.