Olivia Păunescu lucrează de mai mulți ani în cadrul trustului Intact, iar de câteva luni prezintă Observatorul orei 1, alături de Florin Căruceru.

Olivia Păunescu se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Antena 1 și lucrează în acest domeniu de mulți ani. Telespectatorii o pot vedea la pupitrul știrilor de la ora 17. Mutarea a avut loc după ce în echipă a intrat Andra Petrescu. cea care face echipă cu Valentin Butnaru și Andreea Țopan. 

Unde a lucrat pentru prima dată Olivia Păunescu

Prezentatoarea Tv are 36 de ani și este de loc din București. Olivia Păunescu provine dintr-o familie, în care tatăl este inginer specialist în domeniul calității, iar mama este consilier la ANAF. Prezentatoarea Tv nu este singură la părinți, ci are o soră mai mică cu doi ani pe nume Anda Maria.

Olivia Păunescu a studiat Marketing în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Apoi, a făcut un master în același domeniu. Pasiunea pentru televiziune a fost mult mai mare. De aceea, nu a lucrat niciodată în domeniul pe care îl studiase în facultate.

La 16 ani, Olivia Păunescu decide să își încerce șansa în cadrul emisiunii Surprize, surprize, unde face parte din echipa de dansatoare. Timp de șase ani, a făcut parte din baletul emisiunii. Mai târziu, i se oferă un alt post și anume cel de asistentă pe platourile de filmare.

Cine este, de fapt, Olivia Păunescu de la Antena 1. Ce salariu încasează pentru știrile pe care le prezintă la postul Tv
Facebook

Ulterior, Olivia Păunescu decide că este momentul să facă o schimbare în viața ei, așa că este angajată la Pro Tv. Acolo a fost reporter pentru o scurtă perioadă de timp, ca mai apoi să lucreze la Digi 24.  Postul Tv i-a oferit șansa de a fi prezentatoarea știrilor sportive.

Ulterior, Olivia Păunescu intră în echipa Antenei 1, unde a prezentat, la început, Observatorul dimineții. Prezentatoarea Tv a făcut echipă cu Valentin Butnaru, până când a fost introduse știrile de ora 12, unde s-a alăturat și Andreea Țopan.

În echipa Observatorului orei 12 au apărut schimbări, atunci când a venit Andra Petrescu. După noile modificări, Olivia Păunescu prezintă știrile de ora 17, împreună cu Florin Căruceru. Salariul său se ridică la 5.000 de euro.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.