„Visuri la cheie” este celebra emisiune de la Pro Tv care de-a lungul anilor a adus bucurie în inimile oamenilor care au avut nevoie de o nouă casă. Bazele acestui proiect au fost puse de arhitecți de excepție care au reușit să construiască cele mai fastuoase locuințe. Mara Ciubotaru este unul din arhitecții sezonului 9. Tânăra a vorbit despre cariera sa și despre motivul pentru care s-a implicat în acest proiect inedit.  

Mara Ciubotaru va fi cea care va pune bazele unei noi locuințe pentru români, în sezonul 9 al emisiunii „Visuri la cheie”, difuzată la Pro Tv.

De ce s-a alăturat Mara Ciubotaru emisiunii „Visuri la cheie”

În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Mara a explicat motivul pentru care a ales să devină arhitectul acestei emisiunii. Tânăra și-a dorit să exploreze un mediu nou, să ajute oamenii care au nevoie și să facă parte dintr-o echipa cu scopuri comune.

„Explorarea unui mediu nou. Posibilitatea de a lăsa un loc mai bun pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Și să lucrez alături de o echipă mare, cu un scop comun.”

Cine este, de fapt, Mara Ciubotaru de la „Visuri la Cheie” - motivul pentru care a ales să se implice într-un astfel de proiect
social media

Ce studii are Maria și de cât timp este arhitect

Deși este incredibil de crezut, arhitecta a început să se pregătească pentru acest domeniu încă de la vârsta de 16 ani. A urmat cursuri și a absolvit facultatea de arhitectură. Apoi, a început să pună bazele acestei profesii pe care o adoră. Aceasta consideră că simțul de observație și capacitatea de a îmbina partea rațională cu partea creativă este cel mai important în această meserie.

„Încă de la 16 ani am început să mă pregătesc pentru profesia de arhitect și am urmat cursurile Liceului de Artă George Apostu, secția Arhitectură, Bacău. Am urmat apoi studiile Facultății de Arhitectură, din cadrul Universității Ion Mincu, București. Cel mai important este să ai simțul de observație și capacitatea de a îmbina partea rațională cu partea creativă.”, a mai adăugat Mara Ciubotaru pentru sursa citată.