Mira iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. Cântăreața a recunoscut într-o postare pe social media că de ceva vreme formează un cuplu cu Levi Elekes.

În toamna anului trecut s-a aflat că Mira s-a despărțit de iubit după o relație de doi ani cu acesta. Dar, iată, că acum, la începutul lunii mai, cântăreața avea să facă dezvăluiri despre viața ei amoroasă. Noul ei iubit e Levi Elekes.

Sursa: Instagram

„Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de😂.

Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a transmis artista pe social media, care a și postat mai multe fotografii alături de iubit, în diverse ipostaze.

Cine este Levi Elekes

Mira și-a luat fanii prins surprindere și a făcut publică relația cu noul iubit. Cel care a reușit să îi fure inima este Levi Elekes, în vârstă de 27 de ani. Tânărul este o figură cunoscută în mediul online, fiind unul dintre primii vloggeri din România. În prezent, acesta se laudă cu o comunitate mare pe TikTok și conduce o firmă care are activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

Potrivit profilului său de Instagram, Levi Elekes e CEO la Red Entertainment Group, dar și creator de conținut în mediul online. La rândul său, și Levi a făcut declarații despre Mira, iubita lui.

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze.

Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim: 😂 @miră u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem”, a fost mesajul lui pe Instagram.