Gabriela Prisăcariu este o femeie foarte frumoasă, stilată și, iată, că viața ei urmează să se schimbe radical după ce în numai câteva luni va face cunoștință cu primul său copil. Știm cu toții că blondina este un model de foarte mare succes și că trupul de zeiță o ajută foarte bine în acest sens. Este recunoscută la nivel național pentru frumusețea și carisma ei de care dă dovadă în lumea modelingului, însă ea a devenit celebră, mai cu seamă, după ce și-a asumat relația cu prezentatorul Dani Oțil.

Dani Oțil s-a iubit nebunește acum mai mult timp cu focoasa Mihaela Rădulescu. După despărțirea celor doi, matinalul nu a mai găsit o femeie care să fie pe placul lui multă vreme până ce în viața lui a apărut frumoasa Gabriela Prisăcariu. Nu numai că s-au îndrăgostit în mod iremediabil unul de altul, însă iată că deja urmează să devină părinți pentru prima dată.

Gabriela Prisăcariul este mai mică decât iubitul său cu 10 ani, însă acest lucru, după cu se pare, nu reprezintă un impediment în a-și manifesta dragostea unul față de celălalt. Din contră, se iubesc pe zi ce trece și iată cu iubirea lor s-a concretizat, pentru că vor deveni părinți. Blondina are o înălțime de 1,80 și ne-a obișnuit de fiecare dată cu un trup tras prin inel.

Cine ste, de fapt, Gabriela Prisăcariu și cum a devenit celebră. Dani Oțil este foarte norocos să aibă o asemenea iubită

Gabriela Prisăcariu a participat la mai multe emisiuni

Prima dată am cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu în super show-ul de acum aproximativ 6 ani ”Supermodels by Cătălin Botezatu”. Calitățile sale fizice au fost foarte apreciate de designer, astfel că a avut un parcurs cel puțin interesant în competiție.

În cadrul aceleași emisiuni, colegele sale îi atribuiseră și o poreclă. Era vorba despre ”Scorpia” pe motiv că era mult prea preocupată de curățenie, într-un mod obsesiv.

Și asta nu e tot! Gabriela Prisăcariu a mai participat și la o emisiune care avea ca scop găsirea unui partener de viață. Și aici a avut un parcurs controversat pentru că, pe cât de frumoasă este, pe atât de controversate erau declarațiile sale.

„Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara Gabriela Prisăcariu în cadrul emisiunii.