Maneliștii din România se pot lăuda cu o viață de vis: mașini luxoase, femei frumoase și totul pe tavă, așa cum spun în numeroase melodii pe care le lansează.

Dacă te-ai gândit vreodată că Florin Salam este cel mai bogat manelist de la noi, află că te-ai înșelat amarnic! Topul bogătașilor stă, de fapt, altfel.

Cine este cel mai bogat manelist din România

Ei bine, hai să te lămurim și să nu te mai ținem în suspans. Potrivit informațiilor din presă, cel mai bogat manelist din România este nimeni altul decât Dan Bursuc. Pe locul doi, după Dan Bursuc, este „regele” Florin Salam, cel care a reușit să adune o adevărată avere, până acum, din muzică. Averea acestuia se ridică la peste 1,3 milioane de euro și este precedat de Nicolae Guță, care nu stă nici el rău la acest capitol. Nicolae Guță are o avere de 1,2 milioane de euro, mai scrie presa.

Cine este, de fapt, cel mai bogat manelist de la noi. Nu, nu este Florin Salam!
social media

Câte case are Nicolae Guță, locul 3 în topul celor mai bogați maneliști din România

Nicolae Guță se află pe locul 3 în topul celor mai bogați maneliști din România. Acesta se laudă cu o mulțime de proprietăți, chiar dacă presa l-a catalogat, de-a lungul vremii, ca fiind o persoană extrem de zgârcită. Guță deține 3 vile de lux în Petroșani, dar și 2 apartamente în București.

De asemenea, manelistul se mai poate lăuda cu încă o casă în Dămăroaia și una în Popești Leordeni. Nici la capitolul mașini nu stă mai rău. Nicolae Guță deține 3 bijuterii pe 4 roți, dar și câteva kilograme bune de aur. Presa mai informează că bunurile deținute de Nicolae Guță nu sunt trecute pe numele acestuia.

Deși oamenii l-au catalogat ca fiind o persoană zgârcită, Nicolae Guță s-a îngrijit ca fiecare dintre copiii săi să aibă o viață cât mai ușoară și mai frumoasă. Tocmai de aceea, pentru fiecare dintre ei a ridicat case luxoase și le-a asigurat tot confortul de care au nevoie.