Davor Cărmăzan a impresionat juriul cu preparatul său la doar 5 anișori.

Davor Cărmăzan, la doar 5 anișori, i-a cucerit pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” cu preparatele sale. Micuțul a primit cuțitul de aur din partea lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Marți seară, în ediția a șasea „Chefi la cuțite”, lupta pentru amuletă i-a pus din nou în mare dificultate pe jurați. După ce s-a stabilit prin tragere la sorți ordinea în care își pot alege anumite ingrediente, cei trei Chefi au avut de pregătit farfuriile pentru amuletă doar cu produsele respective.

Davor Cărmăzan a cucerit inima Chefilor

Proba a fost jurizată de Chef Cătălin Petrescu, câștigător fiind desemnat Sorin Bontea. Jocul de cărți din culise a fost câștigat, în schimb, de Florin Dumitrescu. Printre surprizele serii s-a numărat și apariția micuțului Davor Cărmăzan, care, la doar 5 ani, le-a gătit Chefilor o delicioasă plăcintă sârbească.

Sursa: Captură de ecran

„Gătesc de la 2 ani. Prima dată am făcut dovlecei pane. Mă uit la Chefi la cuțite. Îmi place să văd cum lucrează Chefii. Preferatul meu e Chef Scărlătescu”, a spus micuțul Davor, momentul lui aducându-le bucurie juraților.

Întrebat câte cuțite și-ar dori să primească, Davor a dat un răspuns savuros.

„Sper să iau un cuțit, mai mult nu. Nu am voie cu mai multe, că la Chefi la cuțite au cuțite mai ascuțite!”, a răspuns micuțul bucătar.

Iar spre surpriza lui, a primit din partea lui Scărlătescu un cuțit al prieteniei, cadoul simbolic care să-l încurajeze să-și urmeze mai departe pasiunea pentru gătit descoperită la o vârstă atât de fragedă.

Davor a impresionat jurații cu o plăcintă sârbească

Micuțul concurent nu este străin de platoul emisiunii „Chefii la Cuțite”, pentru că ambii lui părinți lucrează alături de cei trei chefi, dar acum a venit să își demonstreze talentul la gătit.

Vârsta fragedă nu a fost deloc un impediment pentru Davor care a gătit nu doar un preparat, ci două: plăcintă sârbescă Razljevusa și griș cu lapte.

„Știu să mai fac și pate de ficat și spanac”, a mai mărturisit concurentul.

„Eu am venit aici să le fac celor trei chefi o surpriză”, a mai adăugat micuțul.

„Am învățat de acasă să lucrez. Gătesc de la 2 ani. Prima dată am gătit dovlecei pane”, a povestit el, dar așa cum a povestit, știe să facă și niște sandwich-uri foarte bune.

Puștiul de 5 ani a mai spus că speră să ca juraților să îi placă cele două preparate ale lui, dar că speră să nu primească prea multe cuțite pentru că nu are voie cu ele pentru că cei de aici „au cuțite mai ascuțite”

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.