Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la ,,Survivor România” și face parte din echipa ,,Faimoșilor”. Bruneta este în atenția publicului prin diversele apariții Tv, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul ei.

Cine este Daniel Niculescu

Soțul Andreei Tonciu este om de afaceri și fost sportiv de performanță, conform click.ro. Acesta a dorit să nu apară așa de mult la Tv, precum Andreea Tonciu, despre care se știe că adoră să fie în lumina reflectoarelor. Bărbatul are 30 de ani și este mai mic ca soția sa. Daniel Niculescu este pasionat de sport și a făcut performanță în acest sens. În urmă cu ceva ani, acesta a practicat box.

Povestea lor de dragoste este una specială. Cei doi s-au văzut pentru prima dată într-o parcare și de atunci, au rămas împreună. La scurt timp de la acea întâlnire, au decis să se mute împreună.

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni”, a susținut un apropiat al cuplului Andreea Tonciu – Daniel Niculescu, la acea vreme, conform kfetele.ro.

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la „Survivor România”. Puțini sunt cei care cunosc aceste detalii despre el
Social media

În cadrul unui interviu pe care soțul Andreei Tonciu l-a acordat, acesta a precizat că mai sunt și mici discuții, ca în orice cuplu. Chiar și așa, nu s-a pus problema divorțului și nu au existat momente în care vreo problemă din relația lor să nu fie rezolvată.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe.

Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit”, spunea Daniel Niculescu despre relația cu Andreea Tonciu.