Instagramul a devenit o sursă de venit sigură pentru multe persoane. De când a apărut trendul influencerilor, lupta pentru urmăritori este din ce în ce mai mare. Bineînțeles, persoanele expuse și cunoscute din domeniul media au un avantaj, dar asta nu este o regulă. Un tânăr de la noi a reușit să fie excepția de la această regulă nescrisă a online-ului și le-a depășit cu mult pe INNA, Antonia sau Delia.

Românul cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram nu are legătură cu showbiz-ul

Topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram se schimbă de la o zi la alta. Dacă în afară nu mai este nicio surpriză faptul că miliardara Kylie Jenner este pe primul loc, la noi, situația este diferită. Atunci când te gândești la persoanele cele mai urmărite de pe Instagram, te duci cu gândul la INNA, Delia și Antonia. Ei bine, nu ele sunt cele care dețin supremația în online. Românul cu cei mai mulți urmăritori nu are nicio legătură lumea mondenă și nici nu se bucură de expunere mediatică.

Cine este cel mai urmărit român de pe Instagram? Tânărul le-a depășit cu mult pe Antonia sau Delia
GSP

Andrei Deiu este românul care a reușit să adune pe contul lui de Instagram 4,9 milioane de urmăritori. Feed-ul lui vorbește de la sine și trasmite faptul că acesta este pasionat de fitness și nu numai. Chiar dacă este stabilit în Marea Britanie, Andrei Deiu inspiră zilnic mii de români prin pasiunea sa. Românul primește pe Instagram milioane de aprecieri de la fanii din întreaga lume pentru antrenamentele sale și pentru competițiile profesioniste de fitness.

„Sunt din Rm. Vâlcea. M-am mutat cu familia în Anglia la 15 ani pentru o viață mai bună, mai multe oportunități. Acum am 22 de ani. Mulți nu știu că sunt român pentru că pe Instagram postez numai în engleză, deoarece 90% din urmăritorii mei sunt din toate țările; nu pentru că mi-ar fi rușine ca sunt român sau pentru că sunt arogant (cum spun haterii).”, declara Andrei Deiu în 2019 pentru romanianaesthetics.ro.