Vedetele de la noi fac averi din business-urile pe care le au în online.

Nu mai este niciun secret faptul că, în ultimii ani, online-ul a devenit o adevărată mină de aur pentru cei prezenți acolo. Instagram este una dintre cele mai folosite aplicații și multe vedete de la noi s-au îmbogățit din postările de social media. Însă, una dintre ele deține supremația.

Instagram a devenit una dintre principalele surse de venit pentru multe persoane. Pandemia a fost unul dintre principalii factori care au dus la boom-ul aplicației, dar nu singurul. Cei care au fost constanți de-a lungul timpului în online, au aflat pe propria piele că succesul vine muncind. Deși nu este deloc ușor să pui mâna pe campanii, odată ajuns acolo, totul vine de la sine.

Unul dintre cei mai norocoși atunci când vine vorba de Instagram și de online este nimeni altul decât Dorian Popa. „Domnul Hâtz” a știut că online-ul va fi viitorul, așa că a acordat tot timpul din lume imaginii sale. În scurt timp, acesta a reușit să adune una dintre cele mai numeroase comunități, iar asta a venit la pachet cu anumite beneficii.

Cine este cea mai scumpă vedetă din România pe Instagram. Cere aproape 4000 de dolari pe o postare
Social media

Competiția pe Instagram este una acerbă

Odată ce a început să bifeze milioane de urmăritori, brandurile mari au început să se bată pentru proiecte cu el. Dorian abia mai făcea față cererilor, însă se bucura că efortul lui începea să fie răsplătit pe măsură. Acum, artistul a ajuns să fie cea mai bine plătită vedetă din România atunci când vine vorba de postările de pe Instagram.

Popa primește pentru o singură postare plătită nici mai mult, nici mai puțin de 3788 de dolari, potrivit stiridirecte.ro. Însă, nu este singurul care primește sume exorbitante pe baza activității sale din online. Tot de la Instagram primește și Adelina Pestrițu peste 3200 de dolari. Ambii, atât Adelina, cât și Dorian, au comunități impresionante care cresc de pe o zi pe alta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.