Bruja dă tonul în trap-ul feminin

Apariția lui Bruja la The Urbanist Sessions a fost unul dintre cele mai memorabile debuturi.

Timp de zece minute și 31 de secunde, Bruja a încântat fanii stilului de muzica rap. Încă de la lansarea primei piese, tânăra este considerată „the next big thing” în rap, un gen dominat de bărbați. Bruja este acum ascultată de milioane de tineri.

1.Cine este Bruja

Cine este Bruja? Motivul pentru care a ales să cânte trap
YouTube

Pe numele real Teo, dar pentru cunoscători rămâne Bruja. Numele de scenă este ales cu grijă de cântăreață și înseamnă “vrăjitoare”. Și se pare că ne-a vrăjit pe toți cu flow-ul pe care îl are la doar 26 de ani. Dar cum a început aceasta pasiune? Simplu! Din copilărie.

“Am crescut sub influența muzicii din anii ‘60-‘90, pe vremea când tatăl meu zguduia pereții vecinilor cu boxele lui profi. Ne încânta pe ici pe colo cu câte un solo la chitară și probabil mi-am dezvoltat atracția către muzică din copilărie. Ai meiobișnuiau să mă înregistreze pe casetă cântând la microfon… de mică a fost ceva acolo, pentru că îmi plăcea la nebunie.

Timpul a trecut și s-a întâmplat să dau o șansă acestei muzici. S-a întâmplat într-un mod atipic, eu compunând piese într-un dressing și neștiind ce se va întâmpla. Mi-amcreat o anumită imagine de viitor cu mine cântând pe scene mari. Mi-am pus intenția foarte bine, am vizualizat-o, m-am folosit de experiența mea în a asculta muzica dobândită de la tatăl meu, și BOOM! S-a întâmplat!”, a declarat Bruja în interviul pentru redbull.com.

2.Un talent rar

Stilul său și abordarea pe care o are, au adus-o alături de nume mari. A colaborat cu artiști precum Irina Rimes, Karmen, Connect-R și Killa Fonic. Iar acum se pregătește de lansarea unui nou album. Deși nu am crede, artista a mărturisit pentru aceeași sursă, că de cele mai multe ori are trac atunci când cântă. Evident, ascunde foarte bine acest lucru.

“Am trac în 50% din situații. Și scap sub o formă sau alta. De obicei, fac cum scrie în Dune „las frica să treacă prin mine, peste mine”, iar când ea nu va mai fi, voi rămâne doar eu. Cea mai mare frică pe care a trebuit s-o depășesc ca s-ajung unde sunt astăzi a fost frica de a încerca. Mulți își doresc, dar nu încearcă.”, a conchis Bruja pentru sursa menționată.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.