De mai bine de șase luni, Theo Rose este mămica unui băiețel superb.

Sasha Ioan este centrul Universului ei, iar artista face tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp alături de el. Dar, programul artistei este destul de încărcat, mai ales de când au început filmările la „Vocea României” și „Clanul”, așa că a apelat la ajutorul unei bone. 

Theo Rose este una dintre artistele care se descurcă de minune în rolul de mămă, dar și de vedetă. De când a apărut Sasha Ioan în viața ei, vedeta a trebuit să își restabilească prioritățile și, așa cum era de așteptat, pe primul loc este băiețelul ei. Dar, din cauza programului încărcat, aceasta a ajuns la concluzia că are nevoie de ajutor.

Până acum, atât ea, cât și Anghel Damian au încercat să jongleze cu programul, astfel încât amândoi să poată să își îndeplinească obligațiile profesionale. Acum, odată cu venirea toamnei, ambii au început să fie mai implicați în proiectele profesionale, așa că nu le-a rămas decât să apeleze la o bonă.

Cine este bona la care a apelat Theo Rose. Artista s-a asigurat că îl lasă pe Sasha Ioan pe mâini bune
Social media

Theo Rose se bucură din plin de rolul de mamă

Theo Rose este o mamă extrem de grijulie, așa că s-a asigurat că bona lui Sasha Ioan este o femeie de încredere. În afară de bona care vine mereu la program, iubita lui Anghel Damian a mai avut parte și de ajutorul mamei sale, dar și de ajutorul din partea mamei lui Anghel.

Bona lui Theo Rose este o femeie pe care o știe de ceva timp, încă dinainte de a rămâne însărcinată. Femeia s-a bucurat din toată inima atunci când Theo a rămas însărcinată, așa că artista a îndrăznit să o între dacă este de acord să fie bona lui Sasha Ioan.

„Este o doamnă care deja era la mine în casă de câțiva ani, a fost bonă inițial, în momentul în care am rămas însărcinată, pentru că te atașezi de oameni, s-a bucurat foarte tare și am întrebat-o cu rușine dacă i-ar plăcea să revină la jobul inițial și a acceptat cu mare drag.”

Până acum, datorită ajutorului pe care l-a avut în mod constant din partea persoanelor din jurul ei, Theo Rose nu a simțit mai deloc greutatea rolului de mamă.

„A fost emoționant. E o femeie minunată, e un fel de mama, o femeie simplă și foarte caldă. Vine zilnic după un program, stă până la o anumită oră, după care rămâne cu noi copilul. Nu am simțit până acum că e atât de greu.”