“Temptation Island – Insula iubirii” va fi disponibil în curând, iar fanii le pot vedea deja pe cele 10 ispite feminine.

Sezonul al 6-lea vine cu multe surprize. Concurenții, cât și ispitele vor petrece 21 de zile pe Insula iubirii, iar misiunea lor n-o să fie prea ușoară. Printre cele 10 ispite feminine, se află si Bianca Patrichi, în vârstă de 32 de ani.

Dacă multor fani ai emisiunii, li s-a părut cunoscută, nu s-au înșelat. Bianca este coregrafă, a debutat în televiziune, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul matinalului de la TVR 1, “Cu capu-n zori”. Iar acolo s-a ocupat şi cu “ora de sport”. Dar nu în ultimul rând, este nepoata coregrafului Cornel Patrichi și a actriței Gina Patrichi.

Noua ispită nu crede în monogamie

Cine este Bianca Patrichi, noua ispită de la “Insula Iubirii”. Unde a mai fost văzută, în trecut, la TV + ce rudă celebră mai are
Instagram

“Bianca Patrichi (32 de ani) a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi. Și de a se lăsa la rândul ei descoperită.

Nu crede în monogamie. Mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute. Așa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi.”, au prezentat-o cei de la a1.ro

Noua ispită din “Insula Iubirii” a absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Capitală şi este licenţiată a Facultăţii de Coregrafie din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”. Iar de când a terminat facultatea, s-a axact pe dans contemporan și a avut proiecte atât în teatre, cât și în emisiuni TV.

În urmă cu mai mult timp, Bianca Patrichi a vorbit în exclusivitate despre familia sa, pentru cei de la formula-as.ro, iar fanii pot să înțeleagă că pasiunea pentru dans este ceva genetic pentru “ispită”.

“Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătuşă. Dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică. Am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa. Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată. Dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

De asemenea, am ţinut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soţia domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra. Dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat. Și mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate.”, a mărturisit Bianca Patrichi în exclusivitate pentru formula-as.ro