Fosta soție a lui Horia Moculescu a decis să mai dea o șansă iubirii. Bărbatul este plin de bani și o tratează ca pe o regină

La doi ani de zile de la despărțirea de iubitul italian, bruneta nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat. Când se aștepta însă mai puțin, dragostea a bătut din nou la ușa ei. 

Mariana Moculescu formează o relație cu un româno-venezuelan. Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cu ce se ocupă acesta, fiind un bărbat destul de potent financiar.

Mariana Moculescu: ,,Acea scânteie a avut loc”

Fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit că s-au cunoscut prin intermediul unei prietene. Au început să discute cât mai des și afaceristul a știut cum să devină de neuitat.

„De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut.

Arhivă presă

Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc.

Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit Antena Stars.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul acesteia

Bruneta a declarat că bărbatul este jumătate român, jumătate venezuelan. Are destul de multe afaceri și provine dintr-o familie bogată.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles.

social media

Este o persoanăă cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată.

De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a mai spus ea, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!