Cine este Alina Gabor, sora cea mare a Ramonei și a Alinei Gabor.

Surorile Gabor stau separate de mulți ani. Însă, atunci când au ocazia se întâlnesc și sunt de nedespărțit. Chiar dacă Monica și Ramona Gabor au ales celebritatea, sora lor, Alina, a decis să fie mai discretă și să nu se afișeze în lumina reflectoarelor. Totuși, cine este Alina Gabor, cea mai mare soră a Monicăi și a Ramonei. Cele trei petrec o vacanță de neuitat în România.

Surorile Gabor s-au reîntâlnit după o lungă perioadă de timp. Așadar, cu această ocazie specială, cele trei surori au decis să meargă în vacanță în România. Totuși, cine este Alina Gabor, sora Ramonei și a Monicăi Gabor? Alina a fost mai tot timpul o fire discretă.

social media

Cine este și cu ce se ocupă Alina, sora mai mare a Monicăi și a Ramonei Gabor

Surorile Gabor au ales să meargă fiecare pe drumul ei, dar acum, pentru o scurtă perioadă de timp, s-au reunit. Sora mai mare a Monicăi și a Ramonei, Alina, a vrut să ducă o viață normală și liniștită, departe de luminile reflectoarelor. Așadar, din acest motiv, Alina s-a întors la Bacău, unde a și copilărit.

Cu toate că a vrut să se întoarcă în Capitală, alături de celelalte două surori mai mici ale sale, Alina a ales să se întoarcă acasă, în orașul natal. Totodată, Alina s-ar fi căsătorit, în secret cu un fost pușcăriaș, mai apoi devenind mamă. Cu toate că cele trei surori stau la mare depărtare una față de cealaltă, ele sunt foarte apropiate. Alina Gabor este o fire foarte discretă și nu poate fi găsită nici măcar pe rețelele de socializare.

Surorile Gabor, în vacanță prin România

După foarte mult timp de stat la mare depărtare de România, Monica și Ramona Gabor au decis să se întoarcă în țara lor natală. Așadar, cele două au luat-o într-o vacanță splendidă, prin Maramureș și pe sora lor cea mare, Alina. Cele trei au vizitat Mănăstirea Sfântul Mina, Castelul Sturdza, dar și alte obiective turistice.

Chiar dacă cele trei surori sunt mai tot timpul ocupate, acestea fac pe tot posibilul să se întâlnească. Cele trei se văd destul de rar din cauza distanței care le desparte.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.