Tânărul face parte din echipa ,,Războinicilor” și este determinat să reziste cât mai mult în cadrul competiției ,,Survivor România”.

,,Războinicul” are legătură cu lumea sportului

Alexandru Nedelcu are 36 de ani, locuiește în București și s-a pregătit intens pentru competiția care testează limitele. Bărbatului nu îi este străină lumea sportului. Acesta este fotbalist și este gată să îi înfrunte pe cei din echipa ,,Faimoșilor”. Alexandru Nedelcu are o iubită pe nume Corina și împreună au o fiică. Bărbatul de 36 de ani speră să rămână cât mai mult în competiție și să reușească să își elimine adversarii.

 

Echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

În acest sezon, premiul este mai mare. Valoarea acestuia este de 100.000 de euro și doar cel mai puternic concurent va reuși să plece acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu.

Gazda emisiunii a susținut înainte de începutul competiției că traseele vor fi mai dificile în acest sezon.

,,Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo.

Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%.”, a declarat Daniel Pavel, gazda emisiunii, pentru Pro TV Plus.