TikTok-ul a devenit o platformă în care oamenii fie își expun viața personală, fie pe cea profesională, fie le îmbină pe altele

Așa a făcut și Alexandra Doremi, o tânără de numai 20 de ani, care a ajuns, până acum, la un record absolut. Ce record? Ei bine…rămâneți cu noi și veți afla.

Fiecare om în parte este liber să trăiască și să aibă propriile sale convingeri. Alexandra Doremi, o tânără de numai 20 de ani, a demonstrat că nu o interesează deloc părerile oamenilor. Tocmai de aceea, a început să practice o meserie despre care unele persoane cred că nu-i fac deloc cinste: Only Fans.

A ajuns să facă amor cu peste 250 de bărbați și nu se oprește aici!

Alexandra Doremi, pe lângă Only Fans, platforma destinată exclusiv adulților, face amor cu tot felul de bărbați. Nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de provocări și nici nu îi este rușine pentru ceea ce este. Nici măcar pentru ceea ce face! Pe contul ei de TikTok, Alexandra Doremi postează numeroase videoclipuri în care le arată internauților că nu are niciun fel de problemă cu ceea ce face.

@alexadoremi6 Reply to @viorelenache3 ♬ original sound – alexadoremi6


Mai mult, tânăra de numai 20 de ani a recunoscut singură că, până la această vârstă, a făcut amor cu nici mai mult, nici mai puțin de 250 de bărbați. Nu s-ar da în lături de la nimic dacă s-ar organiza o astfel de competiție! Pe deasupra, chiar vrea să stabilească un record mondial, spunând, recent, că ar face amor cu 1.000 de bărbați în numai 24 de ore, dacă ar fi posibil.

Internauții o judecă pentru atitudinea sa și pentru acțiunile sale, însă Alexandrei nici că-i pasă. Din contră, la un moment dat, pentru a le închide gura răutăcioșilor, tânăra de 20 de ani și-a sunat tatăl și l-a întrebat ce părere are de faptul că face Only Fans. Părintele Alexandrei i-a spus că atâta timp cât e vorba de viața ei, este liberă să ia orice decizie vrea și să facă tot ceea ce-și dorește și o face fericită.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.