Irina Tănase și-a găsit o nouă iubire alături de care se simte foarte bine. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a aruncat în brațele lui Roger Akoury, după despărțirea de politician. Deși acesta este o prezență discretă în lumea mondenă, se știe că în trecut s-a iubit și cu Anna Lesko, celebra cântăreață de la noi.

După ce a încheiat relația cu Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a făcut un nou iubit. Blondina a uitat trecutul controversat și l-a înlocuit pe fostul lider PSD cu așa zisul „Regele medicamentelor”, Roger El Akoury, conform redacției Playtech.ro.

Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care s-a cuplat Irina Tănase

Irina Tănase și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Roger. Acesta este, de fapt, un multimilionar în vârstă de 53 de ani. A fost patronul unui lanț cunoscut de farmacii, dar și un acționar important la un colos de produse farmaceutice. Acum, fosta iubită a lui Liviu Dragnea este împreună cu libanezul și se bucură de o frumoasă poveste de dragoste. În plus, în urmă cu 5 ani, bărbatul a făcut una dintre cele mai cunoscute tranzacții pharma. Valoarea a fost de 400 de milioane de euro, dar și multe alte afaceri. Roger este co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Cine este actualul iubit al Irinei Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea se iubește cu un afacerist care a trecut prin patul Annei Lesko
Colaj Substantial

Roger a fost împreună cu Anna Lesko

În urmă cu ceva timp, afaceristul a fost împreună cu Anna Lesko, remarcându-se astfel în lumea showbizului românesc. Deși este un tip discret, știm că pasiunile lui sunt arta, dar este și un înfocat colecționar de tablouri. Irina Tănase se pare că și-a găsit partenerul ideal, după despărțirea de Liviu Dragnea, care a afectat-o foarte mult la acel moment. Asta pentru că au trăit o poveste de dragoste de aproape 8 ani, iar despărțirea lor a avut loc brusc, doar prin intermediul unui simplu mesaj. Cu toate acestea, blondina nu e deranjată de faptul că Roger era deja cunoscut pentru relația cu Anna Lesko.