Celebra artistă, Rihanna, a dezvăluit ieri faptul că va deveni mamă pentru prima dată. Partenerul de viață lângă care se bucură de aceste momente unice este rapperul A$AP Rocky.

Rihanna a fost fotografiată în urmă cu câteva zile alături de partenerul ei pe străzile din New York. Paparazzi au scos în evidență burtica de graviduță. Până în prezent, despre A$AP Rocky nu se știu foarte multe lucruri.

1. Cine este A$AP Rocky

Se pare că cei doi artiști au confirmat relația la sfârșitul anului 2020. În vârstă de 33 de ani, ambii cântăreți au dezvăluit că vor să devină părinți.

Despre Rihanna se știe deja că este originară din Barbados și că este foarte bogată. Acum să aflăm câteva lucruri și despre viitorul tătic.

Numele real al lui A$AP Rocky este Rakim Athelaston Mayers. De asemenea, ca și iubita lui, el provine din Barbados. Artistul a primit mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. De asemenea, a fost nominalizat de două ori la Grammys Awards.

A$AP Rocky s-a născut pe data de 3 octombrie 1988 în New York. Starul în vârstă de 33 de ani este membru al grupului de hip-hop A$AP Mob, de unde vine și porecla.

Cariera lui de succes a început în anul 2011, luna august, atunci când single-ul „Peso” a fost difuzat online. În câteva săptămâni, melodia acestuia a început să se audă la radio. Ulterior, acesta și-a lansat apoi mixtape-ul de debut: Live. Love. A$AP.

3. Ce avere are bărbatul cu care Rihanna va avea un copil

Conform Celebrity New Worh, averea netă a lui Rocky este de șase milioane de dolari.

Acestuia i s-au întâmplat și lucruri mai puțin plăcute. În anul 2019, el a fost condamnat, în Suedia, la închisoare cu suspendare din cauza unei altercații pe care a avut-o în Stockholm. Rapperul, modelul şi producătorul muzical a fost reţinut şi plasat în arest pe motiv că ar exista „riscul de a fugi” în străinătate. Detenţia lui Mayers a stârnit nemulţumiri în rândul fanilor și a fost implicat chiar și președintele Donald Trump.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.