Cine era iubita lui Ion Șmecherul! Ion Șmecherul a devenit cunoscut în toată țara, datorită fraților Sterp. Aceștia au avut grijă de el din momentul în care l-au cunoscut. Celebrul Cioban a avut o relație cu o tânără, pe nume Simona, dar cei  doi s-au despărțit.

Acum șase ani de zile, Culiță Sterp a postat un videoclip în care apărea alături de Ion Șmecherul. Bărbatul provenea dintr-o familie modestă și ducea un trai greu. După ce frații Sterp l-au cunoscut, au hotărât să îl ajute pe celebrul cioban. Însă problemele cu alcoolul i-au cauzat moartea ciobanului.

Cine a fost iubita lui Ion Șmecherul

YouTube

Ion Șmecherul a avut o relație cu o tânără, pe nume Simona. Povestea de iubire a celebrului cioban a fost făcută publică pe social media datorită videoclipurilor lui Culiță Sterp.

Cine era iubita lui Ion Șmecherul!  Cei doi au fost împreună câteva luni și aveau de gând să își întemeieze o familie. Ion Șmecherul a hotărât să încheie relația cu Simona pe motivul că tânăra nu era o bună gospodină.

„Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, a mărturisit Ion Șmecherul despre Simona, la scurt timp după despărțire.

Când va fi înmormântat Ion Șmecherul

Moartea celebrului cioban Ion Șmecherul a venit ca un șoc pentru apropiați și cunoscuți. Acesta va fi înmormântat zilele următoare. Cel mai probabil, Culiță Sterp va fi cel se va ocupa de înmormântarea lui.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere în suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a spus Iancu Sterp, fratele lui Culiță, pe Facebook.