Fostul fotbalist a murit pe loc, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje. Bărbatul a murit pe loc

Lumea fotbalului a fost lovită de o mare tragedie. La doar 32 de ani, fotbalistul Roland Dediu Stănescu a ales să își ia viața. Deși echipajele SMURD au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viața, toate manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Bărbatul era fost fotbalist la Petrolul și FC Argeș. Din motive încă necunoscute, acesta a decis să se arunce de pe un bloc de patru etaje din Voluntari. Medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să îi declare decesul.

Fostul fotbalist Roland Dediu Stănescu s-a aruncat de pe un bloc cu 4 etaje

arhivă

Familia și prietenii nu-și pot reveni din șoc. Cei dragi nu reușesc să înțeleagă motivul pentru care fostul fotbalist a fost atât de determinat să se sinucidă.

În data de 2 iulie, în jurul orei 15:38, bărbatul s-a sinucis. Cât despre motivul pentru care a recurs la acest gest, o prietenă a declarat că fostul fotbalist suferea. Nu a oferit însă mai multe detalii. Doar a postat un mesaj plin de tristețe pe rețelele de socializare.

Roland Dediu Stănescu a murit pe loc

În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Roland Dediu Stănescu a murit pe loc.

,,Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

arhivă

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a anunțat IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!