Un pilot român le-a impresionat pe domnișoarele de pe TikTok.

Se spune că piloții au mereu un program încărcat. Se pare că unul dintre ei se împarte cu minune între zboruri și videoclipuri pe TikTok. Tânărul parcă le-a orbit pe femei cu atitudinea de bărbat șarmant și carismatic. Chiar dacă nu se știu prea multe detalii, căci pilotul român nu are o biografie, domnișoarele sunt primele care iau cu asalt secțiunea de comentarii de fiecare dată când postează câte un videoclip. 

Radu Tor, noua senzație de pe TikTok

Un tânăr face furori în rândul internautelor cu fiecare postare. Se pare că pe acest principiu a mizat și bărbatul din imaginile de mai jos. Pilotul român le-a cucerit pe domnișoarele din toată țara, dacă e să ne uităm la comentariile care mai de care mai savuroase.

Radu Tor este pilotul român care a devenit viral pentru videoclipurile sale, unele dintre ele amuzante. Printre zborurile planificate, nu ezită să împărtășească cu internauții ceea ce i se mai întâmplă. Nu doar aviația este mare pasiune a lui, ci și călătoriile. Drept dovadă stau imaginile din diverse țări: de la Portugalia, Spania până la Dubai și Kuwait.

@radu_tor #fly #fyp #egypt ♬ Capitão de Areia – Afterclapp

Pilotul român a reușit să devină viral, după ce a distribuit mai multe videoclipuri din locurile în care a călătorit sau înainte de a pleca. Pe lângă fizicul atractiv, internautele au observat și stilul caracteristic care le-a cucerit, fără doar și poate.

Că tot veni vorba de sport, Radu Tor este pasionat de sport. Pe lângă asta, se pare că pilotul român are și o afacere, mai exact o cofetărie artizanală, pe care o promovează pe Instagram și TikTok.

Din imaginile distribuite pe social media, Radu Tor nu se ocupă singur de afacere. Dacă vă gândeați că pilotul român care face furori în mediul online este singur, se pare că tânărul are o relație de ceva timp, iar partenera sa de viață îl ajută în afacere.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.