Cine e minora la care ”s-ar fi dat” Dorian Popa? Este întrebarea pe care și-o pun fanii,  după ce au ascultat diss-ul lui Lino Golden. Diss-ul se numește „Abi$ | Diss Abi” și a fost lansat la doar o zi după ce Abi i-a dat replica lui Alex Velea. La două luni după ce Velea s-a luat de Abi într-o piesă, tânărul i-a dat și el replica. Abi a lansat „CÂINELE MEU | Diss Velea” și a rupt internetul.

Toată lumea se aștepta ca Alex Velea să îi răspundă lui Abi la diss; dar nimeni nu se aștepta ca Lino Golden să întervină. Abi nu s-a legat de Lino, dar el a simțit probabil nevoia să sară în ajutorul celui care l-a crescut. Fanii nu au înțeles la încpeut de ce Lino Golden se ia în în diss-ul respectiv și de Dorian Popa. Pe artist îl acuză de faptul că s-a dat la minore.

Cine e minora care i-a luat mințile lui Dorian Popa?

”Doriane Doriane e supi Buxy pe ține/ Că a zis Abi că-ți place să te dai și la copile/ Milioane milioane nu le-ai nici măcar pe foaie/ Ești prăjit dar nu te lași, unchiule Ia-l pe Tigaie”, sunt versurile pe care Lino Golden i le-a dedicat lui Dorian.

Până acum, nimeni nu a vorbit despre asta, dar Lino Golden atacă dur. Se pare că minora care i-a sucit mințile lui Dorian Popa este Anais, fosta iubită a lui Abi. Lino face referire la unul dintre live-urile mai vechi ale lui Abi, în care vorbea despre asta. Chiar el le-a zis fanilor că vloggerul a pus ochii pe Anais. Cu toate acestea, Abi și Dorian Popa nu se dușmănesc. Mai mult de atât, au anunțat că vor lansa  o piesă împreună; despre care nu au dat prea multe detalii. Abi a declarat în cel mai recent live al său, că va fi lansată luna viitoare, dar rămâne de văzut.