Elena Matei are planuri mărețe pentru 2022. Blonda de la „Chefi la cuțite” și-a propus să își depășească orice limită, așa că va participa la „Survivor”. Alături de Blaze, dar și de alții, Elena va face parte din echipa „Războinicii” și va face tot posibilul să vină cu marele premiu acasă.

Elena Matei nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul trecut de „Chefi la cuțite”. Elena a demonstrat că vârstă nu dictează, neapărat și experiența. Preparatele ei i-au dat de fiecare dată pe spate pe cei trei jurați extrem de pretențioși și exigenți.

Chiar dacă nu a câștigat marele premiu de la „Chefi la cuțite”, Elena Matei a câștigat ceva mult mai important. Tânăra a ajuns la inimile a mii de fani care îi sunt alături și acum, după terminarea competiției. Imediat după ce s-au terminat filmările cooking show-ul de pe Antena 1, Elena și-a deschis propria afacere și îi merge mai bine ca niciodată.

Elena Matei a ales să fie stâlpul familiei

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” este o fire ambițioasă și adoră provocările, așa că a decis că este timpul să participe la un nou show. De data asta, la „Survivor”, totul va fi mult mai greu, probele vor fi mult mai solicitante, dar Elena Matei este gata să înfrunte orice obstacol.

Deși este mereu optimistă, concurenta de la „Survivor” ascunde în spatele zâmbetului o dramă despre care vorbește mereu, cu greu. Elena și-a pierdut tatăl când în urmă cu șapte ani, iar de atunci, nimic nu a mai fost la fel. Aceasta îi simte lipsa în fiecare zi, dar știe că bărbatul are mereu grijă de ea.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine. Am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria.

Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.”,  a povestit Elena Matei într-o ediție de „Chefi la cuțite”.