Cine e Diana Bucșa, artista care apare în videoclipul cel nou al lui Costi Ioniță. În urmă cu mai bine de 5 ani, tânăra a ajuns în semifinale la ‘Vocea României’ și se număra printre favoritele la câștigarea titlului. Din nefericire, drumul ei în competiția de la PRO TV s-a încheiat brusc, iar pentru Diana Bucșa a urmat o perioadă extrem de dificilă. 

Cine e Diana Bucșa, artista care apare în videoclipul cel nou al lui Costi Ioniță

Diana Bucșa, fostă concurentă la ‘Vocea României’, este acum pe cai mari! Deși în anul 2014 a tot sperat că va avea o carieră în lumea muzicii românești, odată cu participarea la emisiunea ‘Vocea României’, visul i s-a îndeplinit abia acum. Solista lansează piesă după piesă, iar cel mai nou videoclip, în colaborare cu Costi Ioniță, a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube.

foto: Facebook

Cine e Diana Bucșa, artista care apare în videoclipul cel nou al lui Costi Ioniță. Diana Bucșa a reușit să îi cucerească pe toți cu vocea sa, însă puțini știu că a trecut printr-o depresie majoră și voia să abandoneze definitiv lumea muzicală. Tânăra a ajuns până în fazele finale la ‘Vocea României’, în 2014, dar refuzul lui Marius Moga de a merge mai departe în echipa lui a dărâmat-o pe Diana Bucșa. La dueluri, ea a fost eliminată din competiție.

A participat la Vocea României

“A fost greu, foarte greu atunci! In urma deciziei luate de antrenorul Marius Moga in cadrul show-lui, mai exact in urma duelului pe care l-am avut cu Ioan Bigea, am suferit un soc! Pentru mine, la momentul respectiv, faptul ca nu am mers mai departe, a fost o adevarata lovitura!

Sincer, eram convinsa ca atat dupa reactia publicului, cat si din raspunsurile celorlalti antrenori, votul ar fi trebuit sa fie in favoarea mea! Din pacate, nu a fost asa si de acolo, calatoria in care imi pusesem toate sperantele a luat sfarsit! Poatemult prea devreme…! Visele mi s-au spulberat si am fost dezamagita pe toate planurile, astfel incat, fara sa ma mai gandesc la nimic, am renuntat la muzica”, a declarat Diana Bucșa, la vremea respectivă.

Diana Bucșa a refuzat să mai cânte, după ce a fost eliminată de la Vocea României

După ce a părăsit competiția, Diana Bucșa a refuzat să mai cânte și a revenit în orașul natal, la Dej.

“Visele mi s-au spulberat și am fost dezamagită pe toate planurile, astfel încât, fără să mă mai gândesc la nimic, am renunțat la muzică.Am dat numai răspunsuri negative, nu am mai acceptat nici măcar o propunere de a urca pe scenă. Am crezut că nu sunt suficient de bună în ceea ce îmi plăcea cel mai mult sa fac si aveam senzația că am si dezamăgit lumea care a avut încredere în mine.

Familia a fost și ea devastată, mă vedea distrusă din punct de vedere psihic și, de aceea, mult timp, a incercat să mă ajute. Am luat decizia sa plec din București, am revenit acasa la Dej, în Ardeal și după multă susținere și sprijin, am fost în stare de un nou început. Pe undeva poate tot răul spre bine cum se spune, fiindcă, m-am axat pe viața de familie unde mă simțeam cel mai bine și uite așa am rămas însărcinată!”, a povestit cantareața.