Oana Roman este mereu deschisă cu fanii săi și nu ezită să abordeze tot felul de subiecte.

Recent, vedeta a vorbit despre veniturile familiei sale. Aceasta a spus lucrurilor pe nume și nu s-a sfiit să dezvăluie cine aduce mai mulți bani în casă. Oana Roma a vorbit atât despre veniturile sale, cât și cele ale lui Marius Elisei.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Oana Roman a abordat un subiect de care multe vedete se feresc. Aceasta a fost întrebată cine aduce mai mulți bani în casă și nu s-a sfiit să răspundă. Se pare că la capitolul financiar atât ea, cât și Marius Elisei stau destul de bine. Există perioade în care unul sau altul câștigă mai mult, în funcție de contracte, însă acest aspect nu îi prea interesează.

Oana Roman a subliniat că indiferent de cine face mai mulți bani, important este că sunt acolo unul pentru altul. Că se susțin și sunt dispuși să facă sacrificii de dragul partenerului și familiei.

„Depinde de perioade. Au fost perioade când el a adus mai mulți bani, pentru că eu nu aveam atât de multe contracte. Au fost perioade în care eu am adus mai mulți bani, pentru că am avut mai multe contracte. Nu stau niciodată să fac un calcul jumi-juma, mi se pare o prostie.

El a făcut foarte multe sacrificii pentru noi în momentul în care au fost perioade grele la început. Când eu eram foarte bolnavă și nu puteam să muncesc. Și-a vândut mașina. A făcut eforturi foarte mari pentru bugetul familiei. Acum avem un site de haine, un business pe care îl avem împreună, lucrurile se împart cumva și, deci, depinde de perioade. Nu este tot timpul o constantă.”, a declarat Oana Roman.

Cine aduce mai mulți bani în casă? Oana Roman a vorbit deschis despre veniturile sale și ale partenerului
Social media

Cât câștigă Oana Roman din Instagram

De ceva timp, Oana Roman și-a mutat activitatea în mediul online. Pe lângă site-ul de haine pe care îl are, vedeta are numeroase contracte în mediul online. Aceasta colaborează cu diverse branduri cărora le face reclamă, iar veniturile nu sunt deloc de neglijat. Chiar dacă nu a declarat exact cât câștigă din activitatea din online, Oana Roman a subliniat că toate câștigurile sunt mai mult decât mulțumitoare.

„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar. Brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constante. Nu trăiesc doar din Instagram. Dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine.”, declara Oana Roman.