Fără doar și poate, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Deși multe persoane nu le-au dat prea multe șanse, cei doi au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice. Alex și Antonia sunt împreună de aproape nouă ani, au împreună doi copii și sunt mai fericiți ca niciodată.

Antonia nici nu visa ce întorsătură va lua viața ei când se va muta în România. Artista a făcut pasul cel mare și s-a mutat din America, la noi. Șatena era cunoscută și în State și apărea în videoclipurile celor mai cunoscuți rapperi de la vremea aceea. Sosită pe meleaguri mioritice, Anto a fost descoperită de Tom Boxer, iar de acolo și până la celebritate a mai fost un singur pas.

Antonia a început să lanseze hit după hit și așa a pus bazele carierei sale. Profesional, artistei i-a mers bine întotdeauna și s-a menținut în topuri. Personal, vedeta a trecut prin divorț lung și complicat. Anto și fostul ei soț, Vincenzo Castello s-au plimbat prin tribunale ani la rând până când, în 2021, s-a încheiat întreg procesul.

Cine aduce mai mulți bani în casă, Antonia sau Alex Velea. „El câștigă din muzică, eu din contracte de imagine”
Instagram

Antonia pune bani la ciorap

În tot acest timp, artista nu a fost singură, ci l-a avut alături pe Alex Velea. Cei doi rezonează de minune, se susțin în tot ceea ce fac și formează o familie superbă. Antonia a găsit alături de Velea liniștea pe care și-o dorea și este clar că cei doi sunt suflete pereche.

Artista și iubitul ei se completează perfect, chiar și atunci când vine vorba de partea financiară. Anto a fost invitată, la un moment dat, în podcastul lui Gojira. Așa cum era de așteptat, subiectul legat de finanțele familiei a fost și el aruncat la fileu.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci, cumva, ne echilibrăm. N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând.”, a declarat Antonia la „Aproximativ discuții”.