Creat de compania sud-coreeană Pinkfong, a stabilit recordul devenind primul videoclip YouTube care a obținut 10 miliarde de vizualizări.

Cântecul distractiv și captivant pentru copii „Baby shark Dance” a atins o piatră de hotar, devenind primul videoclip YouTube care a obținut 10 miliarde de vizionări. Cântecul creat de Pinkfong a câștigat o popularitate record în întreaga lume. Piesa a atins recordul absolut pe 13 ianuarie. Devenind astfel cel mai vizionat videoclip din istoria platformei.

Baby Shark Dance pentru toate vârstele

Youtube

La momentul scrierii acestui articol, piesa a strâns 10.007.488.090 de vizualizări. Cântecul „Baby Shark Dance” are vocea cântăreței coreean-americane Hope Segoine.

Melodia creată de compania sud-coreeană Pingfong a fost lansată pe YouTube în iunie 2016 și a devenit virală pe tot globul. Cântecul prezintă doi copii care dansează drăguț pe melodia „Baby shark”. Cântecul a ajuns chiar și pe locul 32 în Billboard Hot 100. Iar în topurile globale ale Billboard, piesa a atins vârful pe locul 38 în Global 200.

Cântecul Baby Shark Dance are deja un record mondial Guinness în numele său

Cântecul Baby Shark Dance a stabilit deja un record mondial Guinness ca fiind cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în noiembrie 2020. La acea vreme, cântecul a primit șapte miliarde de vizualizări pe YouTube. Astfel, a doborât recordul stabilit de cântecul Despacito de Luis Fonsi și Daddy Yankee.

Clipul piesei a doborât și recordul pentru cel mai vizionat videoclip pentru copii de pe platformă. Acum, în doi ani, cântecul pentru copii este înainte cu peste 2 miliarde de vizionări. Față de melodia Despacito, care are acum 7.701.784.427 de vizualizări.

Min-seok Kim, CEO al The Pinkfong Company, a declarat că sunt bucuroși să informeze despre o altă etapă stabilită de Baby Shark Song, a raportat BillBoard. Min-seok Kim a numit-o „remarcabil” în ceea ce privește modul în care cântecul a conectat oameni din întreaga lume. Și a adăugat că abia așteaptă să arate mai multe aventuri pe care Baby Shark le va aduce fanilor în viitor.