Lacrimi și regrete în echipa războinicilor. Angela părăsește competiția, din motive medicale.

Emoțiile de la finalul acestei ediții „Survivor România” au atins cote maxime. Războinicii și faimoșii au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine va părăsi competiția și din ce echipă face parte concurentul eliminat.

Din păcate pentru războinici, concurentul eliminat a fost din echipa lor. Este vorba de Angela, care a părăsit competiția. O accidentare care i-a cauzat probleme medicale ce nu pot fi rezolvate în Dominicană a fost motivul pentru care a pus stop în această seară.

Angela a părăsit „Survivor România” cu ochii în lacrimi

Pe final, după ce a aflat că va pleca, Angela a avut grijă să le spună cuvinte frumoase tuturor colegilor săi de echipă. Fetele au izbucnit în lacrimi și sufletele lor s-au umplut de regrete,

„Pentru mine, până acum…deja mă consider o supraviețuitoare. Accidentele se întâmplă…îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult. Mi-a plăcut mult să fac parte din echipa asta. Echipa asta e plină de oameni prea frumoși”, a spus Angela, cu lacrimi în ochi.

captură TV

Păreri, regrete și contraziceri la consiliul de urgență

Consiliul de urgență întocmit la „Survivor România” a scos la lumină caracterele și părerile pe care le au ambele tabere. Faimoșii sunt împărțiți în două tabere, după cum spune Radu Itu…

Laura Giurcanu, TJ Miles, Rengle și Radu Itu ar forma o gașcă, iar Zmărăndescu, CRBL, Otilia și  cea de-a doua gașcă.

Afirmațiile lui Radu Itu l-au supărat teribil pe CRBL. Acesta a fost deranjat de faptul că a fost plasat într-o tabără fără voia lui. Eliminarea Angelei de pe final a liniștit puțin spiritele, iar ambele echipe au încercat să se focuseze pe ceea ce au de făcut în continuare, la „Survivor România”.

Distribuie

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.