Dan Negru este dovada vie că niciodată nu este prea târziu pentru un nou început. După mai bine de 20 de ani de când făcea parte din familia Antena 1, prezentatorul a decis să este timpul să facă schimbări radicale. Astfel, Negru și-a luat „adio” de la colegii lui și s-a transferat la o altă televziune.

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D i-a uimit pe toți. Nimeni nu se aștepta la o astfel de mutare, mai ales că Negru era una dintre vedetele reprezentative ale Antenei. Ani la rând, acesta și-a pus amprenta asupra unor producții de mare succes, precum „Te pui cu blondele”, „Next star” sau cunoscutele Revelioane.

Se pare că prezentatorul nu mai rezona deloc cu cerințele celor de la Antena 1 și a decis să plece. Mai mult, s-a speculat că banii pe care acesta îi primea ar fi fost un factor decisiv în luare acestei decizii. Negru era „regele audiențelor”, dar salariul nu s-a ridicat niciodată la performanța lui.

Dan Negru, pentru prima dată la „Teo Show”

În timp ce majortatea celor care îl cunosc au rămas cu gura căscată la aflarea unei asemenea vești, totuși, cineva, a știut de mult timp de această mișcare. Este vorba despre Teo Trandafir. Cei doi sunt prieteni și se numără printre veteranii televiziunii. Acum, că Dan Negru face parte din familia celor de la Kanal D, s-a bifat și o premieră. El și Teo s-au aflat, pentru prima dată, în același platou de televiziune.

„Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!’ și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.” a recunoscut, în direct, Teo Trandafir.

Fără doar și poate, Dan Negru este lozul câștigător pentru cei de la Kanal D. Prezentatorul a fost uimit de atmosfera cu care a fost primit și promite producții de succes, pe măsura așteptărilor.