A trăit o frumoasă poveste de iubire, dar totul s-a sfârșit în 1998.

Au trecut 5 ani de când regretata Stela Popescu pleca dintre noi, asta după ce a fost găsită fără suflare în locuința ei, acolo unde suferise un AVC. Viața regretatei artiste a fost îndelung discutată, mai ales pentru frumoasa poveste de dragoste pe care a avut-o cu Mihai „ Puiu” Maximilian, cel căruia i-a oferit „dragostea absolută”.

În 2017, pe 23 noiembrie, Stela Popescu a plecat dintre noi lăsând în urma sa o durere imensă. Marea actriță s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani în urma unui accident vascular cerebral masiv, iar aceasta a fost găsită fără suflare în locuința sa din București.

Marea dragoste a Stelei Popescu

De-a lungul vieții sale, Stela Popescu a fost tot timpul o femeie extrem de frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze și care stârnea hohote de râs cu aparițiile sale pe scenele de teatru și la TV.
Chiar dacă s-a vorbit mult și de viața sa sentimentală, căci în cei 81 de ani de existență Stela Popescu a avut două căsnicii, dar cea de-a doua, cea cu Mihai „Puiu” Maximilian, a fost cea care i-a adus „dragostea absolută”.
Sursa: Social Media
În momentul în care l-a cunoscut pe Puiu Maximilian, în 1969, Stela Popescu era căsătorită cu actorul și regizorul Dan Puican, iar cei doi aveau deja o căsnicie de 8 ani. Ea dezvăluia că atunci când l-a văzut pe Puiu Maximilian a simțit că nu poate să stea departe de el și că a fost dragoste la prima vedere.
„Când ne-am cunoscut, eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani. Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine”, povestea regretata actriţă într-un interviu pentru Click!.

Stela Popescu a divorțat de Dan Puican și a fugit în brațele lui Puiu Maximilian

Știind că Puiu Maxiilian e sufletul ei pereche, actrița a hotărât la scurt timp să pună stop căsniciei cu Dan Puican cu care era împreună de opt ani, iar marea actriță și-a urmat drumul spre marea iubire a lui Puiu Maximilian.
Actrița a fugit de acasă în brațele bărbatului și spunea că deși fostul soț era extraordinar, ea nu a reușit să mai simtă chimia de la început și mai ales nici nu își dorea copii, așa cum Dan Puican ar fi vrut.
„Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa pentru că eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere”, mai spunea Stela Popescu.
După aceea, Stela Popescu s-a mutat alături de Puiu Maximilian în garsoniera lui, iar peste câțiva ani mai târziu s-a căsătorit cu bărbatul visurilor sale. Aceștia nu au avut copii deoarece nu și-au dorit, dar au înfiat o nepoată de-a lui Puiu Maximilian, Doina Maximilian.
În anul 1998, pentru Stela Popescu a fost un moment extrem de greu, căci în luna decembrie Puiu Maximilian a decedat în urma luptei cu cancerul, iar pentru actriță a fost un șoc să afle că acesta nu va mai fi niciodată lângă ea.
„Moartea unui bărbat în putere care înota zece kilometri pe zi, care scria zilnic, care avea talent e o tragedie. Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi, din clipa în care a dispărut el, totul s-a schimbat”, mai zicea Stela Popescu.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.