Louie Anderson a murit ieri. Tristul anunț a fost făcut de Glenn Schwartz, o persoană apropiată de celebrul actor. Comediantul care a creat serialul de desene animate, ,,Viața cu Louie” s-a stins din viață în urma unor complicații cauzate de cancer. 

,,Viața lui Louie”, cel mai iubit proiect al regretatului comediant

Louie Anderson a fost în lumina reflectoarelor timp de 40 de ani, perioadă în care a avut numeroase spectacole și a avut roluri în diverse filme. Recent, regretatul comediat a avut un rol în serialul de televiziune „Baskets”. Pentru rolul din acest serial, Louie Anderson a primit premiul Emmy și a fost nominalizat și la alte două categorii.

În România, celebrul actor este cunoscut din serialul de desene animate ,,Viața cu Louie”, care a fost difuzat în anii 1990 și 2000 pe canalul Fox Kids.

Cine a fost Louie Anderson, celebrul comediant cunoscut de toată lumea. Boala gravă de care suferea i-a curmat viața la 68 de ani
Facebook

Boala de care suferea Louie Anderson

Actorul a fost internat într-un spital din Las Vegas și suferea de cancer. În urmă cu doar câteva zile, purtătorul său de cuvânt anunța că actorul primește un tratament pentru limfom difuz cu celule B mari.  Această boală este destul de prezentă mai ales în rândul americanilor. Peste 18.000 de persoane sunt diagnosticate anual cu această boală. Pe lângă cancer, comediantul avea probleme de sănătate cauzate și de greutate.

Înainte de pandemie, actorul avea 170 de kilograme . Ulterior, decide să țină o dietă și reușește să ajungă la 154 de kilograme. Regretatul actor mărturisise în cadrul unei emisiuni Tv că a urmat un regim destul de bine pus la punct. În urma comediantului, rămân serialele pentru care a fost atât de apreciat, dar și durerea pierderii sale.

„Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute”, spunea actorul.