Cântărețul a vorbit deschis și sincer despre începutul carierei

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România.

Rapper-ul a făcut parte din trupa La Familia, iar generații întregi i-au ascultat versurile. Invitat la Antena Sport, Puya a povestit că la începutul carierei, când cânta alături de Sișu, trebuia să facă și pe impresarul.

Propriul impresar

@lifeofemys#tiktokromania #tiktokro #goviral #romaniatrista #romaniamea #foryou #romania #romaniatiktok #fypシ #lifeofemys #puya♬ original sound – Emy✔

„Sunt Gărdescu Dragoş, impresarul lui Puya. Şi când ajungeau la concert: ‘Păi, domnul Dragoş unde este? / Uite, eu sunt!… (n.r. sună telefonul) Îmi cer scuze! Poate pun şi un concert acum.”, a glumit Puya.

Cântărețul a mărturisit în cadrul emisiunii că deși nu este microbist, atât el cât și familia sa, țineau cu Steaua.

”Nu sunt foarte microbist. Când eram mic, era o chestie din familie. Familia ținea cu Steaua, eu țineam cu Steaua. M-am uitat împreună cu tata și frații mei la Cupa Campionilor Europeni.

Am fost la Steaua cu Petrolul, unde au prezentat Cupa. A fost meciul special organizat pentru a prezenta Cupa.”, a declarat Puya în exclusivitate la AS.ro LIVE.

De asemenea, artistul este în continuare connectat cu sportul. Părinții săi l-au îndemnat spre sport, dar se pare că de abia acum se implică alergare.

”Îmi place să mă duc cu bicicleta mult. Alerg, încerc să fac mișcare. Alerg în parc. Alergatul pe bancă mi se pare foarte plictisitor. Am atâta timp, cât pot să mai dau și la alții. M-au dus părinții la fotbal, dar cred că am stat o zi sau două. Baschet am jucat.

La școala generală trebuia să-ți alegi baschet sau badminton. Nu aveam cum să aleg badminton, eu, bagabont din Sălăjan, să joc badbinton.

Am ales baschet, că era și pe rap, așa. Până la urmă am rămas la arte marțiale. Pe vremea lui Ceașcă nu erau culburi de genul ăsta. Vedeam filme cu karate și am ales artele marțiale. Am fost ani buni la karate.”, a declarat Puya la AS.ro LIVE.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.