Sexy impresara a dat de urma celui care a distribuit pe rețelele sociale pozele cu ea goală

Anamaria Prodan a aflat numele persoanei care a distribuit pe social media pozele cu ea goală. Cine a distribuit, de fapt, imaginile cu ea goală, în presă

Cine a distribuit, de fapt, imaginile cu ea goală, în presă

Sexy impresara a avut un șoc atunci când a văzut imaginile în presă cu ea goală. Aceasta a mărturisit că pozele i-au fost trimise lui Laurențiu Reghecampf pe mail. Anamaria Prodan spune că fostul soț era singurul care deținea pozele, însă o altă persoană i-a accesat mail-ul antrenorului și ulterior, le-ar fi distribuit în spațiul public.

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Bilcon, ar fi distribuit imaginile în presă. Între cele două femei din viața antrenorului este un întreg conflict, având în vedere că Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Corina „Bilcon” Caciuc.

„Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro. 

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă cu actuala iubită a antrenorului este cea care urmărește să o denigreze pe sexy impresara în spațiul public. De asemenea, există voci care spun că vinovatul este fostul soț, însă Anamaria Prodan a precizat că Laurențiu Reghecampf nu este făptașul.

 

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.