Primul meci de imunitate de la „Survivor” a fost câștigat de „Războinici”. Traseul a fost unul extrem de greu, dar echipa adeversară a vedelor a demostrat, încă o dată, că sunt mai puternici, iar acest lucru le-a dat o încredere debordantă.

Scorul final al serii de 17 ianuarie 2022 este de 10 la 6. Astfel, echipa roșie intră după prima imunitate de la Survivor la consiliul de nominalizare. Un om de la el din echipă va fi nevoit să părăsească competiția.

Cine a câștigat primul joc de imunitate de la Survivor. Victorie clară pentru „Războinici”

Pe lângă totemul de imunitate și faptul că nu vor pierde niciun om din echipă, Faimoșii au primit și mâncare, mai  provizii. Ele de vor asigura masa pentru câteva zile bune.

Traseul pentru jocul de imuninate de la „Survivor”  a fost unul complicat. Concurenții au de parcurs un tobogan cu apă, să înoate într-un bazin, apoi să treacă peste un pod înalt. La final, au trebuit  să spargă, cu ajutorul unor săculeți plini cu nisip, 9 piese așezate sub forma unor turnuri.

Proba de imunitate individual a fost câștigată de Elena Chiriac și Emil Rengle. Cei doi „Faimoși” nu vor putea fi eliminați au posibilitea de nominaliza doi coechipieri pentru eliminare.

Cine a câștigat primul joc de imunitate de la Survivor. „Războinicii!” umilit, încă o dată, pe „Faimoși
Captură ProTV

La primul traseu pentru imunitate au început să apară și primele tensiuni între concurenți. Supărată că a pierdut primul punct, Elena Chiriac a făcut prima criză de nervi față de „Războinicei” Alexandra Duli.

Doar câteva secude au făcut diferența între cele două, iar Elena a răbufnit: „Te distrug! Ești praf!. De cealaltă parte, Alexandra s-a bucurat mult că a adus punctul egalizator: „Știam că o să sparg totul!”. 

„Războinici” și Faimoși au petrecut prima noapte în jungla din Republica Dominică cu probleme

Roxana se numără printre vedetele care au avut probleme. Prezentatoarea TV nu a putut să închidă un ochi. Motivul este cumva amuzant.

„În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea.Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea.

Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei….Una peste alta nu a fost deloc simplu.

Mai am nevoie de puțin timp ca să mă adaptez. În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea, dar este mai mult decât ok”, a spus Roxana Ciuhulescu la ProTV.

Și Andreea Tonciu a avut probleme: „În noaptea asta am reușit să mă odihnesc, am dormit dar nu toată noaptea. Nu am dormit deloc de când venit aici, mă uit stânga dreapta pentru că îmi este frică de orice zgomot pe care îl aud”, a povestit Andrea Tonciu despre problemele din prima seară Survivor.