Concursul de frumusețe Miss Universe 2019 a avut loc duminica aceasta, în data de 8 decembrie, Concurente din toată lumea și-au etalat frumusețea și talentele, însă doar una singură a reușit să îi convingă pe jurați că merită acest titlu.

Reclamă

Este vorba de frumoasa Zozibini Tunzi, o tânără în vârstă de 26 de ani din Africa de Sud. Pe lângă titlul de Miss Universe 2019, ea a mai obținut și premiul de 250.000 de dolari, precum și coroana pe care o va păstra timp de un an de zile, până la următoare ediție a concursului.

Zozibini Tunzi este o femeie plină de ambiție și curaj. Ea luptă pentru drepturile femeilor și contra violenței domestice. Mai mult, ea încurajează femeile de pretutindeni să fie încrezătoare și consideră că adevărata frumusețe este cea naturală. Modelul ei în viață a fost chiar mama sa, care a încurajat-o mereu să fie bună și modestă și să îi ajute pe cei din jurul său.

Reclamă

Atunci când a primit titlul de Miss Universe 2019, Zozibini a avut un mesaj foarte important de transmis. Ea a povestit cum lumea în care a crescut discriminează femeile de culoare și care arată ca ea. Tocmai de aceea, niciodată nu a crezut că va fi considerată frumoasă. Ea speră că prin participarea la acest concurs a reușit să demonstreze lumii ceva și că concepția despre frumusețe a lumii se va schimba acum.

În cadrul galei Miss Universe 2019, ea a purtat un costum național inedit. Scrisori de dragoste scrise de bărbați sud-africani au fost incluse în acesta.