După mai bine de două decenii petrecute la Antena 1, Dan Negru s-a mutat la Kanal D.

Se pare că mai mulți oameni știau că “Regele Audiențelor” își dorește o schimbare în carieră. Dan Negru nu a plecat singur la Kanal D, ci și-a luat și echipa sa după el. Kanal D și-a îmbogățit echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. 

Cine a știut înaintea presei

Cine a aflat prima dată de plecarea lui Dan Negru. „Regele Revelioanelor” și-a planificat demult mutarea din Antena 1?
social media

Teo Trandafir este una dintre persoanele care au știut că Dan Negru o să părăsească Antena 1. Invitat la emisiunea, ”Teo Show”, ”Regele Audiențelor” a declarat :

“Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme. (…) Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite”.

Se pare că Teo s-a prins imediat. În mod special pentru Dan Negru i-a dat un mesaj în care să lămurească orice urmă de îndoială:  ”Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!” și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici”.

La discuție a mai fost prezent și Bursucu’ : “Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri”.

Anul 2022 vine, aşadar, cu surprize uriaşe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experienţe.

„Lumea televiziunii e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Se câștigă. Ați văzut și voi ce se scrie. Îmi amintesc când am prezentat festivalul Callatis. Am prezentat Callatis. Era un articol pe prima pagină în care scria: Negru câștigă 500.000 de dolari să prezinte Callatisul. Păi pe suma asta cumpăram toată Mamaia”, a declarat Dan Negru la emisiunea “Teo Show”.